CVketel

CV- ketels

Een CV-ketel kopen doe je niet zomaar. Hiervoor wilt u een goed en betrouwbaar advies. Dit kan Vegter installatietechniek u geven.
CV-ketels van gerenommeerde merken als Nefit en Remeha plaatsen wij bij de klanten na het geven van een gedegen, eerlijk advies. De woon en comfort wensen van de klant spelen hierbij ook een rol. Iedere klant heeft specifieke wensen en iedere woning is anders.
Service en onderhoud is ook mogelijk. Voor het afsluiten van contracten komen wij eerst bij u langs voor een inspectie.
Nieuwe radiatoren nodig? Ook hierin zijn wij gespecialiseerd, van standaard tot design, voor ieder budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nefit trendline:
De nieuwe trend in compacte kwaliteit
TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur.
Belangrijkste voordelen:
Nieuwste generatie HR-ketels
High Speed warmtewisselaar, 15 jaar garantie
Low Energy pomp: 42,5% zuiniger dan A-labelnorm
Tot 75% zuiniger dan conventionele pompen
Energiebesparing: €199 per jaar (bij een gasverbruik van 2000 m3)
Laagste elektriciteitsverbruik (Ca. 1 W in standby)
Klaar voor toepassing van biogas (tot 10% bijmengen mogelijk)
Intuïtieve Intelligence Plus software: onthoudt uw gebruikspatroon en bespaart energie
Hoogwaardige en duurzame materialen
Eenvoudig uit te breiden met QuickLoad Voorraadboiler (accessoire) voor ultiem warmwatercomfort (CW6) – ook achteraf
Eenvoudig uit te breiden met duurzame componenten: warmtepomp of zonne-energie – ook achteraf
Verkrijgbaar in cw 4 & 5 uitvoering.

Nefit ProLine nxt:
De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.
Bewezen concept
ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.
Nieuwe generatie: nog energiezuiniger
ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).
Klaar voor de toekomst
ProLine NxT is voorbereid op de verwachte toekomstige wijzigingen in de gassamenstelling. Het unieke MultiGasblok kan elke wijziging aan. Zelfs bijmengen van biogas is mogelijk.
Belangrijkste voordelen:
Kleinste HR-toestel (58 x 35 x 28 cm): past overal
Energiezuinig: bespaart €195 per jaar*
Low Energy cv-pomp, laag standby-verbruik
Multigasblok: klaar voor veranderde gassamenstellingen
Betrouwbaar: continue bewaking met ProActive Plus
Flexibel: OpenTherm
Praktisch: waterbijvulmelding, snelvulunit (optie) voor eenvoudig zelf water bijvullen
Hoog comfort: door traploos terugmoduleren op ruimtetemperatuur tot 20% van het totale vermogen.
Zonder aanpassingen geschikt voor uitbreiding met duurzame systemen
Handige accessoires zoals een snelvulunit voor eenvoudig, snel en zonder lekkage (bij)vullen van uw cv-installatie
10 jaar garantie op de warmtewisselaar
Verkrijgbaar in cw 3, 4 & in voorjaar 2015 ook in cw5 uitvoering.

Nefit ModuLine Easy:
De meest bekroonde thermostaat van Nederland. Met je smartphone de verwarming regelen, waar je ook bent.
Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.
Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend (deze functie komt binnenkort beschikbaar). Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.
Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

Remeha Tzerra: in 5 minuten serviceklaar
kenmerken:
Uniek aan de Tzerra is de manier waarop deze tot stand is gekomen. Losse onderdelen worden in basiscomponenten samengesteld. Dit levert de hoogst haalbare productkwaliteit op, maar zorgt er ook voor dat u de ketel binnen 5 minuten serviceklaar heeft. De componenten laten zich snel en eenvoudig uitnemen, waardoor u overal gemakkelijk bij kunt.

De Tzerra geeft zelf aan wanneer en welk onderhoud hij nodig heeft zowel via een periodiek oranje lichtsignaal op de ketel als via een daarvoor geschikte regelaar (zoals de Remeha iSense of qSense) in de woonkamer.

Compact, krachtig en met groot potentieel
Dankzij zijn lage gewicht en ultra compacte afmetingen is de Remeha Tzerra vrijwel overal te plaatsen. De gietaluminium warmtewisselaar, de zogenaamde Ultra Responsive Heat Exchanger die u al kent uit de Remeha Calenta, zorgt voor zeer snelle warmtelevering. Tijdens tapwaterbedrijf uit zich dat in minimale wachttijden en een stabiele watertemperatuur.
Remeha Tzerra 28C cw4 incl.isense klokthermostaat.
De tzerra plus(met energiezuinige a-label pomp).

Remeha Calenta: compact met grootse prestaties
kenmerken:
De unieke, zeer compacte gietaluminium warmtewisselaar is het kloppend hart van de Calenta en direct verantwoordelijk zijn grootse prestaties. Het resultaat is zeer snelle warmtelevering en bij de combitoestellen bovendien minimale wachttijden en een stabiele tapwatertemperatuur. De Calenta combitoestellen behalen het hoogste jaargebruiksrendement op tapwater van alle ketels in dit segment: waarden tot 93,7% worden bereikt in combinatie met de iSense regelaar. De Calenta is standaard voorzien van een modulerende pomp, die voldoet aan de energieklasse A eisen en garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik.

Servicevriendelijk
Alle onderdelen zijn moeiteloos bereikbaar en de flexibele leidingen in het toestel zijn met clips snel en eenvoudig los te maken. Uniek is de LED binnenverlichting die aangaat bij het afnemen van de frontmantel. Zonodig geeft de Calenta zelf aan wanneer het tijd wordt voor een servicebeurt en zelfs wat voor type servicebeurt.

Ideale combinatie met de Remeha iSense
De Remeha Calenta heeft intelligente software die de prestaties van het toestel monitort en een LCD-display met helder blauw backlight. In combinatie met de iSense kan de Calenta de eindgebruiker zelfs in de woonkamer op de hoogte houden. Als er water bijgevuld moet worden, of als de ketel aangeeft binnenkort aan een servicebeurt toe te zijn, is dat in het display van de iSense af te lezen. Indien gewenst met vermelding van uw telefoonnummer. De Remeha iSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geintegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan een fraai geheel.

Prijzen uitsluitend op aanvraag, iedere situatie is anders.
Leidingen tot maximaal 1mtr. van de cv-ketel. Incl. gaskraan, overstort, vul en aftapkraan, inlaatcombinatie, expansievat, rookgasafvoerbuis.
Excl.dak/muurdoorvoer. (is tegen meerprijs leverbaar)
Vraag gerust een vrijblijvende afspraak aan…

CVketel